Kontakt

Sæt tal på social værdi

social-v
Download folderen om det foreløbige arbejde.

Den Sociale Kapitalfond udvikler model til måling af social værdi

I samarbejde med Erhvervsstyrelsen og en række andre aktører udvikler og tester Den Sociale Kapitalfond teste en dansk model til måling af social værdi. 

Den model har nemlig manglet i arbejdet med at skabe sociale forandringer. Både virksomheder, institutioner, kommuner og fonde savner et værktøj, som kan sætte tal på den forandring, som en indsats betyder. Uden en standard er det derudover svært at sammenligne resultater på tværs af sociale indsatser og svært at træffe kvalificerede beslutninger om investeringer.

På baggrund af udviklingsarbejdet, har Den Sociale Kapitalfond i 2017 lanceret et værktøj til beregning af social værdi: socialetal.dk. Værktøjet giver på en simpel og overskuelig måde mulighed for at beregne sine sociale tal. Hvis du er interesseret i baggrunden bag, kan du læse mere her.

Find flere af Den Sociale Kapitalfonds udviklingsprojekter

 

Vil du vide mere om projektet, kan du kontakte vores udviklingschef.

Udviklingschef (på barsel)
Anne Kjær Skovgaard T: +45 31 64 11 16 E: aks@socialkapitalfond.dk