Kontakt

Den Sociale Kapitalfond lancerer værktøjer til støtte af sociale virksomheder

Den Sociale Kapitalfond lancerer nu en række værktøjer til støtte og udvikling af sociale virksomheder. Værktøjerne henvender sig til dig, som overvejer at starte eller blive en social virksomhed, til dig som rådgiver sociale startups og virksomheder, og dig som bare er interesseret i at blive klogere på forskellige typer af sociale virksomheder og partnerskaber.

Igennem Den Sociale Kapitalfonds arbejde på det socialøkonomiske område over de sidste fem år, har vi lært meget om udfordringer og muligheder for både virksomheder, investorer og kommuner. Fra vores samarbejder med erhvervsfremmesystemet og virksomhedsejere ved vi, at der er et stort behov for overblik og modeller til at forstå muligheder og begrænsninger. Derfor præsenterer vi disse værktøjer, der gør det nemmere at orientere sig og træffe beslutninger som social virksomhed.

Find værktøjerne her:

  • Få overblik over forskellige modeller for sociale virksomheder og deres fordele her
  • Få overblik over sociale partnerskaber mellem virksomheder, organisationer og myndigheder her
  • Se skemaet over forskellige beskæftigelsesordninger her
  • Lær mere om Den Sociale Kapitalfonds mentorordning her

Tak

Modellerne på denne side er blevet til i samarbejde med repræsentanter for kommuner, regioner, erhvervsråd m.fl. fra hele landet. Særligt har vi trukket på medlemmerne af Den Sociale Kapitalfonds netværk for erhvervsfremmeaktører.

Få mere at vide

Kontakt udviklingschef Anne Kjær Skovgaard, hvis du vil vide mere om værktøjerne.

Udviklingschef (på barsel)
Anne Kjær Skovgaard T: +45 31 64 11 16 E: aks@socialkapitalfond.dk