Kontakt

Karriere

Vi er Danmarks første sociale venturefond. Fonden drives af et team af engagerede og erfarne medarbejdere i hjertet af København, som brænder for at forene social og forretningsmæssig succes.

Vi søger i øjeblikket talentfulde studerende til to ledige stillinger.

Analysestudent

Ansøg her

Interesserer du dig for, hvordan vi kan udvikle vores velfærdssamfund, så flere bliver en del af fællesskabet? Synes du, at impact investment, socialøkonomi og måling af social værdi er værd at vide noget om? Brænder du samtidig for at lave fagligt velfunderede kvantitative analyser – og får du ting gjort? Så er du måske vores nye analysestudent.

Os: Den Sociale Kapitalfond er etableret i 2011, og siden har vi haft travlt. Vi investerer i og rådgiver virksomheder, der målrettet skaber muligheder for udsatte mennesker i Danmark. Vi hjælper virksomhederne med at vokse og gøre mere for flere på et økonomisk bæredygtigt grundlag – og udvikler viden om, hvordan virksomheder kan forene social og forretningsmæssig succes. Samtidig skal vi nu for alvor til at arbejde sammen med de aktører, som vil være med til at understøtte virksomhederne – kommuner, regioner og stat. Vi er en lille organisation med fart på udviklingen, vi sætter pris på godt arbejde, men også på et godt grin.

Dig: Du gør altid dit bedste, når du har taget en opgave på dig. Men du giver også gerne dine kolleger en hånd, hvis der er behov for det. Du har styr på din butik, også når det går stærkt. Du skal understøtte vores udviklings- og analyseaktiviteter og vi forventer at du skal…

 • Indgå i udarbejdelsen af kvantitative analyser ved hjælp af registerdata af fx uddannelse, arbejdsmarked, produktivitet og konkurrence. I et vist omfang vil du også få mulighed for at være med til at skrive analyserne.
 • Bidrage til udviklingen af tilgange til at dokumentere konsekvenserne af sociale forandringer.
 • Forberede oplæg og tilbud.

Derfor tænker vi, at du…

 • Er samfundsfaglig studerende – vi forventer, at du er på sidste del af din bacheloruddannelse eller i starten af kandidatuddannelsen og har mindst et år tilbage af dine studier.
 • Har lyst til at arbejde med empiriske analyser og registerdata – erfaring med sidstnævnte er selvsagt en fordel, men ingen betingelse.
 • Er dygtig til at skabe overblik og fremdrift i opgaver og projekter – at du forstår at arbejde med deadlines.
 • Har en stor ansvarsfølelse og lyst til at udvikle dine kompetencer som kvantitativ analytiker.

Er du det helt rigtige match, vil der være mange muligheder for at være med i alle faser af spændende projekter. Når du lander hos os, vil du hurtigt blive kastet ud i opgaverne. Selvfølgelig med støtte fra dine kolleger, så du får virksomheden og arbejdsgangene på plads.

Vi tilbyder en timelønnet stilling som analysestudent med start snarest muligt. Arbejdstiden forventer vi er ca. 15 timer pr. uge med fleksibilitet ift. eksamener.

Ansøgning, CV og dokumentation/anbefalinger uploades i en samlet fil til Podio. Sidste frist for ansøgning er tirsdag den 27/4 2017 kl. 12.00. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt. Læs mere om Den Sociale Kapitalfond her eller kontakt udviklingschef Kristian Thor Jakobsen på 30 22 67 92 eller ktj@socialkapitalfond.dk, hvis du vil vide mere.

Kommunikatørtalent

(Student)

Ansøg her

Interesserer du dig for, hvordan vi kan udvikle vores velfærdssamfund, så flere bliver en del af fællesskabet? Synes du, at impact investment, socialøkonomi og måling af social værdi er værd at vide noget om? Er du kvik, godt skrivende og god til at engagere – og får du ting gjort? Så er du måske vores nye projektkoordinator.

Os: Den Sociale Kapitalfond investerer i og rådgiver virksomheder, der skaber muligheder for udsatte mennesker i Danmark. Vi hjælper virksomhederne med at vokse og gøre mere for flere på et økonomisk bæredygtigt grundlag – og udvikler viden om, hvordan virksomheder kan forene social og forretningsmæssig succes. Samtidig arbejder vi sammen med alle dem, som kan og vil være med til at understøtte virksomhederne – fonde, uddannelsesinstitutioner, kommuner, regioner og stat. Vi er en lille organisation med fart på udviklingen, vi sætter pris på godt arbejde, men også på et godt grin.

Dig: Du gør altid dit bedste, når du har taget en opgave på dig. Men du giver også gerne dine kolleger en hånd, hvis der er behov for det. Du har styr på din butik, også når det går stærkt. Du skal understøtte vores udviklings- og analyseaktiviteter og vi forventer at du skal…

 • Være med til at planlægge kommunikationsindsats – herunder både tekst og events.
 • Skrive til hjemmeside og SoMe.
 • Udvikle og justere mødepræsentationer.
 • Forberede, deltage i og dokumentere møder, workshops osv. Derfor håber vi, at du…
 • Er dygtig til at skabe overblik og fremdrift i opgaver og projekter – at du forstår at arbejde med deadlines.
 • Kan tænke journalistisk, er godt skrivende og har nemt ved at formidle kompliceret stof. Ideelt set har du både erfaring med både korte SoMe-tekster og længere formater, der fanger.
 • Er hjemme i Officepakken – meget gerne også Podio.

Er du det helt rigtige match, vil der være mange muligheder for at være med i alle faser af spændende projekter. Du er sikkert nogle semestre ind i en samfundsvidenskabelig eller kommunikationsorienteret uddannelse, og vi håber, du har mindst 1 år tilbage.

Når du lander hos os, vil du hurtigt blive kastet ud i opgaverne. Selvfølgelig med støtte fra dine kolleger, så du får virksomheden og arbejdsgangene på plads. Vi tilbyder en timelønnet stilling som projektkoordinator (studentermedhjælper) med start snarest muligt.

Arbejdstiden forventer vi er ca. 15 timer pr. uge med fleksibilitet ift. eksamener. Ansættelsen er som udgangspunkt tidsbegrænset. Ansøgning, CV og dokumentation/anbefalinger uploades i en samlet fil til Podio. Sidste frist for ansøgning er den 27/4 2017 kl. 12.00. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt. Læs mere om Den Sociale Kapitalfond her eller kontakt udviklingschef Anne Kjær Skovgaard på 31 64 11 16 eller aks@socialkapitalfond.dk, hvis du vil vide mere.