Kontakt

Karriere

Vi er Danmarks første sociale investeringsfond. Fonden drives af et team af engagerede og erfarne medarbejdere i hjertet af København, som brænder for at forene social og forretningsmæssig succes.

Ledige stillinger

Studentermedhjælper til ny investeringsfond

Den Sociale Kapitalfond (SKF) blev etableret i 2011 og er Danmarks første investor målrettet sociale virksomheder. SKF hjælper danske virksomheder med at forene social og forretningsmæssig succes og skabe vækst, der giver nye muligheder for at udsatte mennesker i form af bl.a. beskæftigelse på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

På baggrund af positive erfaringer i vores hidtidige arbejde, etablerer SKF nu en ny social investeringsfond, der kombinerer ambitiøse sociale effekter med et risikojusteret finansielt afkast til fondens investorer. Fonden vil foretage minoritetsinvesteringer i små- og mellemstore danske virksomheder med stærke potentialer for vækst med en signifikant social vinkel.

Derfor søger vi nu en studentermedhjælp til vores nye fond.

Jobbet: Vi tilbyder et udfordrende, varierende og lærerigt job, hvor du skal understøtte vores investeringsarbejde og investeringsteam af 3 partnere – blandt andet ved at:

 • researche og udarbejde analyser på virksomheder, brancher, markeder mv.
 • deltage i indstillingsarbejdet vedr. nye investeringer samt vedr. frasalg, herunder opgaver som
  • finansielle analyser og værdiansættelse
  • medvirken ved vurdering af strategiske muligheder og begrænsninger
 • udarbejdelse af diverse præsentationer til internt samt eksternt brug
 • forskelligt administrativt arbejde, herunder dokumentationsarbejde, evt. procesoptimeringsarbejde mv.

Du skal forvente at arbejde ca. 15 – 20 timer om ugen – med fleksibilitet i eksamensperioder.

Dig: Du gør altid dit bedste, når du har taget en opgave på dig. Og du giver også gerne dine kollegaer en hånd, hvis der er behov for det. Du har styr på dine sager, også når det går stærkt. Endvidere håber vi, at du…

 • er en ambitiøs studerende på sidste år af din bachelor eller første år af din kandidatuddannelse med et højt karakterniveau
 • du forventer at læse – eller er netop påbegyndt – Cand.Merc (FIR, FSM, AEF eller lign.) eller en universitetsuddannelse med vægt på finansiering, regnskab og strategi (fx Cand.polit)
 • du har en stærk kommerciel interesse, herunder for hvad der skaber værdi og udfordringer i en virksomhed
 • du er struktureret og grundig, arbejder selvstændigt men kan lide at samarbejde, har gode analytiske evner, er i stand til at sætte dig ind i nye komplekse problemstillinger, samt kommunikere dine konklusioner
 • du har god erfaring med at arbejde i Excel og Powerpoint
 • du vil gerne bidrage til at gøre en forskel med dti arbejde, og har et bredt udsyn ud over rent studiefaglige interesser, fx med interesse for politik eller sociale forhold.

SKF er en lille og fleksibel organisation, hvor der fart på udviklingen. Vi sætter pris på godt arbejde – men også på et godt grin.

Ansøgning mv.

Ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer skal uploades i en samlet fil via Podio. Du bedes lægge vægt på, hvorfor du ønsker at arbejde for fonden.

Ansøgningsfristen er 25. september. Vi læser og indkalder til samtaler løbende.

 

Hvis du måtte have spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Torben Agerup på +45 24 21 26 21 eller tag@socialkapitalfond.dk eller Jeanette Thielfoldt på +45 27 15 47 21 eller jht@socialkapitalfond.dk.

 

Du kan læse mere om Den Sociale Kapitalfond på www.densocialekapitalfond.dk.