Kontakt

Karriere

Vi er Danmarks første sociale investeringsfond. Fonden drives af et team af engagerede og erfarne medarbejdere i hjertet af København, som brænder for at forene social og forretningsmæssig succes. På denne side kan du se vores ledige stillinger. Vi modtager også altid gerne uopfordrede ansøgninger via Podio.

Investment Manager

Den Sociale Kapitalfond Invest søger Investment Manager med ambitioner

Den Sociale Kapitalfond Invest er Danmarks første private equity fond med fokus på social impact. Fonden har netop haft ’final closing’ i oktober 2018 med et samlet tilsagn på 289 mio. kr. (Se investorer og baggrund nedenfor).

Over de kommende 5 år forventer vi at investere i ca. 15-20 danske SMV’er med potentiale for kommerciel og social vækst. Vi har gennemført den første investering og er godt på vej med de næste.

Vi har meget at se til. Vi er 3 partnere og en studentermedhjælper – og har nu behov for en stærk Investment Manager, som har ambitioner om at indgå i partnergruppen på sigt. Vi er på udkig efter en ny kollega med følgende baggrund og kompetencer:

  • Flere års erfaring fra investeringsarbejde og/eller fra strategisk og forretningsmæssigt arbejde – eventuelt CFO-lignende – i SMV-virksomhed eller fra en investeringsfond
  • Relevant videregående uddannelse med vægt på virksomhedsstrategi, finansiering, regnskab, M&A mv.
  • En tillidsskabende personlighed og evne til at møde såvel ejerledere som andre i øjenhøjde
  • En stærk kommerciel interesse, herunder for hvad der skaber værdi og udfordringer i en virksomhed
  • Gerne stærk IT- og/eller teknologimæssig interesse
  • Social indignation, interesse for impact investments, og udpræget interesse for at arbejde med udvikling af to bundlinjer – en økonomisk og en social bundlinje
  • Stærk skriftlig og mundtlig formidlingsevne – ift. analyser og indstillinger. Bemærk engelsk arbejdssprog pga. internationale investorer
  • Selv-igangsættende og selvkørende – men også god holdspiller
  • Og ikke mindst humørfyldt

Ansøgning mv.

Ansøgning, CV og eventuelt anden relevant information bedes snarest muligt uploadet via Podio. Ansøgningsfristen er 19. november, men vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Hvis du måtte have spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jeanette Thielfoldt på +45 27 15 47 21 eller jht@socialkapitalfond.dk eller Torben Agerup på +45 24 21 26 21 eller tag@socialkapitalfond.dk

Baggrund:

Den Sociale Kapitalfond Invest I er en udspringer af Den Sociale Kapitalfond, som blev etableret af Lars Jannick Johansen sammen med TrygFonden i 2011.

Den Sociale Kapitalfond har siden 2011 via forskellige programmer arbejdet med investering og forretningsudvikling af over 80 små og mellemstore virksomheder med ambitioner om at forene social og forretningsmæssig succes og skabe vækst, der giver nye muligheder for at udsatte mennesker.

På baggrund af positive erfaringer blev Den Sociale Kapitalfond Invest I etableret i efteråret 2017. Den nuværende fond (Invest I) løber i 10 år og har et samlet kapitaltilsagn på 289 mio. kr. Fonden foretager minoritetsinvesteringer og driver aktivt ejerskab i særligt socialt ansvarlige danske og sydsvenske SMV’er – med det formål at kombinere ambitiøse sociale effekter med et risikojusteret finansielt afkast til fondens investorer.

Investorerne er bl.a. Den Europæiske Investeringsfond, Vækstfonden, TryghedsGruppen, Novo Nordisk Fonden, Ferd, Færchfonden, Hempel Fonden, Sparekassen Sjælland-Fyn, Østifterne, Færch og Døtre samt management team og senior advisors.

Du kan læse mere om Den Sociale Kapitalfond Invest på www.densocialekapitalfond.dk