Velkommen til Maria Heickendorff

Vi er stolte af at kunne byde Maria Heickendorff velkommen til vores team. Maria tiltræder i dag som Investment Director i Den Sociale Kapitalfond Invest.

Maria Billede
Nyhed

Maria Heickendorff tiltræder som investeringsdirektør i Den Sociale Kapitalfond Invest den 1. marts. Hun har tidligere arbejdet med at opbygge partnerskaber og investeringer med særligt fokus på demografi og seniorer i PFA – Danmarks største kommercielle pensionsselskab. Derudover kommer Maria Heickendorff med en baggrund fra Minister- og Ledelsessekretariatet i Social- og Indenrigsministeriet, hvorfra hun har opnået stor erfaring og viden om det sociale område. Foruden en karriere i henholdsvis den finansielle og offentlige sektor er Maria Heickendorff også medejer og bestyrelsesformand for Hotel GUESTapart i Aarhus.

Den Sociale Kapitalfond Invest er Skandinaviens første kapitalfond med fokus på sociale impact investeringer, hvor målet er at skabe et attraktivt finansielt afkast til investorerne kombineret med en markant social effekt. Bag den Sociale kapitalfond Invest står bl.a. Vækstfonden, Novo Nordisk Fonden og Tryghedsgruppen. Maria Heickendorff skal her bidrage med sin viden og netværk til at fremme kapitalfondens arbejde med den kommende fond II, der aktuelt er under opbygning.

Hun er uddannet cand. Scient. pol. (Aarhus Universitet/Humboldt-Universität zu Berlin) og executive uddannelse fra IMD Business School, Schweiz, blandt andre.